Verkoop woningen Amstelveen – Aalsmeer

In juli 2013 is RAHL Makelaardij een samenwerking aangegaan met ERA Van De Steege voor de verkoop van woningen in Amstelveen en Aalsmeer. Onder de vlag van ERA Van De Steege zullen wij woningen in de verkoop nemen. Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking en hopen binnenkort uw huis of appartement aan onze portefeuille toe te voegen. Heeft u verkoopplannen of wilt u meer informatie over de verkoop van uw woning in Amstelveen of Aalsmeer? Bel of mail gerust voor een vrijblijvend gesprek en u ontvangt van ons tevens een GRATIS waardebepaling van uw woning.  Bel: 06 11 86 26 05 of stuur een e-mail naar: letitia.n@vandesteege.nl

Lees het hele artikel: “Ook het team van ERA Van De Steege in Amsterdam West wordt groter.”

This entry was posted in Amstelveen - Aalsmeer and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.