Val d’Isere – Le Petit Alaska

Top ski bestemming in de Alpen

Val d’Isère is internationaal bekend als een van de top ski-bestemmingen van de Franse Alpen. Het skigebied biedt meer dan 300 km aan pistes en is gelegen op een hoogte van 1.850 m.  Nieuwbouw chalets in Val d’Isere  zijn internationaal zeer geliefd.

Vraag informatie aan.

Le Petit Alaska

Van € 2,6 tot € 6,0 miljoen

  • Toplocatie in Val d’Isère
  • 400 meter van de piste
  • Ruime nieuwbouw chalets – zeer zelden voor Val d’Isère
  • Vier tot zes slaapkamer chalets beschikbaar
  • Prive parkeerplaatsen
  • Prestigieuze chalets met hoogwaardige afwerking

Over Le Petit Alaska

Le Petit Alaska is een kleinschalig complex bestaande uit acht ruime en luxe chalets, gelegen op een toplocatie in het centrum van Val d’Isère. Le Petit Alaska is ontworpen om aan de veeleisende verwachtingen van de onroerend goed kopers te voldoen. De chalets variëren van 120 tot 541 m2. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer en de interieurs zijn uitgerust volgens de hoogste specificaties. Tevens zijn de chalets voorzien van ruime terrassen, prive parkeerplaatsen, particuliere spa-faciliteiten, een zwembad en een lift voor de grootste chalets.

Ontworpen door een indrukwekkend team van architecten, zijn de chalets geïnspireerd door Savooise architectuur en mengen perfect in het oude dorp van Val d’Isère. De gevels omvatten een mix van steen en hout.

Woonkamer

Eetkamer

Douche ruimte
This entry was posted in Franse Alpen and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.